Produkty na sklade dodávame do 2-5 pracovných dní. Produkty "na objednávku" dodávame do 8-12 pracovných dní.

Doprava zdarma od 80 EUR

Doprava od 3,90 EUR

Zľava!
ZĽAVA -9%

Matrac (pelech) pre mačku CORNER DUO INARI – tmavosivý

Matrac (pelech) pre mačku CORNER DUO INARI predstavuje veľmi kvalitný, elegantný a praktický produkt, ktorý si zaručene obľúbi aj vaša mačka alebo kocúr, pretože mu vďaka jeho prevedeniu a materiálom zabezpečí pohodlný a ničím nerušený odpočinok. Matrac (pelech) pre mačku CORNER DUO INARI je vďaka odolným materiálom vhodný aj na balkón alebo do záhrady. Čítať viac

Farebné varianty:

Postele pre mačky Corner Duo Inari bledosivé Queedo

49.90  s DPH

Produkt na objednávku u výrobcu. Môže byť u vás doma o 8-12 pracovných dní.

Značný podiel ručnej výroby a vysoká kvalita použitých materiálov.

Popis

Matrac (pelech) pre mačku CORNER DUO INARI je vyrobený z tkaniny Inari, ktorá je veľmi pevná a odolná voči opotrebovaniu, škrabancom, oderom, škvrnám, ako aj vlhkosti a zároveň sa tento materiál nerozťahuje a veľmi jednoducho sa čistí.

Vnútro, resp. výplň matracu (pelechu) tvorí mletá polyuretánová pena a spodná časť matracu (pelechu) je tvorená z hrubého netkaného polypropylénu.

Veľkou výhodou matracu (pelechu) pre mačku CORNER DUO INARI je možnosť použiť ho ako obyčajný rovný matrac alebo po zapnutí stien zipsom ako pelech s vysokou zadnou stenou. Rozmery rovného matracu sú: R1 – 100 x 85 x 15 cm. 

Matrac (pelech) pre mačku CORNER DUO INARI je možné rozobrať a oprať (obsahuje zips), takže aj vaša mačka alebo kocúr bude mať voňavé miesto na odpočinok. Matrac (pelech) perte ručne pri teplote vody maximálne 30 °C.

Odporúčame premerať rozmery vašej mačky a porovnať ich s rozmermi matracu (pelechu) a zároveň je nutné brať do úvahy aj spôsob ležania vašej mačky (mačka zvyčajne prispôsobí spôsob ležania rozmerom ležadla).

Rozmery produktu:

Veľkosť Externé rozmery Interné rozmery
R1 75 x 60 x 16 cm (výška prednej strany – matraca) 46 cm (výška zadnej strany – opierky od zeme) 50 x 45 x 30 cm (výška zadnej strany od matraca)

Spôsob použitia: Produkt položte na rovný povrch (podklad nie je nutný). Rozopnutím zipsu získate rovný matrac, jeho zapnutím pelech s vysokou zadnou stenou. Produkt je určený výhradne pre zvieratá.

Údržba a starostlivosť: Produkt perte ručne pri teplote vody maximálne 30°C. Čistiť ho môžete aj pomocou mäkkej kefky. Produkt nechajte vyschnúť bez žmýkania odkvapkaním mimo priameho slnečného svetla. Produkt nemožno prať v práčke, sušiť v sušičke, žehliť, bieliť ani chemicky čistiť.

Skladovanie: Produkt uchovávajte v suchom prostredí mimo extrémnych teplôt (napriek tomu, že je odolný voči vlhkosti, ako aj ďalším poveternostným podmienkam).

Ďalšie informácie

Farba

Tmavosivá

Tvar

Oválne

Veľkosť

R1

Materiál

inari, mletá polyuretánová pena, netkaný polypropylén

Vyrobené v